Η Εταιρεία 

Η AELIOS IT Consulting είναι μια νέα δυναμική εταιρία παροχής Cloud εφαρμογών, ΙΤ Solutions & Services, συμβουλευτικών υπηρεσιών, και υπηρεσιών Digital Marketing. Η AELIOS έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία με την Microsoft Hellas, την Intasoft International και την Interworks και έχει αναπτύξει ένα Cloud Marketplace για την αγορά προϊόντων και υπηρεσιών Microsoft.

H προϊοντική γραμμή περιλαμβάνει τα Cloud προϊόντα της Microsoft όπως το γνωστό Office 365 και υπηρεσίες καθοδήγησης και υποστήριξης για τη μετάβαση μιας επιχείρησης στο Cloud. Το AELIOS Cloud Marketplace δίνει την δυνατότητα στην ελληνική επιχείρηση να ανακαλύψει τι μπορεί να προσφέρει η μετάβαση στο Cloud Computing και να αποκτήσει υπηρεσίες και προϊόντα όπως η κορυφαία πλατφόρμα εταιρικής επικοινωνίας και παραγωγικότητας Office 365 στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Τα στελέχη της AELIOS διαθέτουν πολυετή επαγγελματική εμπειρία τόσο στρατηγική όσο και hands on στο χώρο της πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών, του e-commerce και του Digital Marketing, που τους επιτρέπει να προτείνουν και να προσφέρουν υπηρεσίες και λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας σε επιχειρήσεις και οργανισμούς μεγιστοποιώντας την απόδοση της επένδυσης τους.

Πελάτες